NYHETER 2007

 

Lyckad "Loppis" [2007-05-24]

På Kristi Himmelfärds Dag så var det traditionsenligt dags för ytterligare en loppmarknad. Trots regn natten innan och löften om mer regn från Smhi var det mycket folk utanför grindarna när det var dags för insläpp och precis som vanligt blev det kapplöpning när grindarna öppnades.

 

Även i år var utbudet på loppisen väldigt stort, allt från möbler, böcker, porslin, kläder, tavlor osv osv fanns att köpa, när det dessutom fanns våfflor, pop corn, grillad korv, kaffe & kaka osv var det ingenting som saknades. Trots löftena om regn var vädergudarna på vår sida (i år också) och inte inte droppe regn kom under de fyra timmarna.

 

Trots några tusen kronors försäljning mindre än förra året så var det nog den mest lönnsamma loppmarkanden hittils då det var mindre möbler som slängdes efteråt och det som slängdes var bättre sorterat än tidigare vilket innebär mindre kostnader. Som vanligt var det Stödsektionen som med sitt stora jobb inför och under (då med hjälp av alla frivilliga) som såg till att allting fungerade perfekt. 

 

 

 Copyright M Karlsson 2004